Kenny Elders

Eigenaar / Personal Trainer & Coach

Na jaren voor verschillende high-end personal training bedrijven gewerkt te hebben is Kenny op 1 juli 2020 gestart met de Physical Training Club. In zijn personal training studio in hartje Nijmegen, begeleidt hij mensen op persoonlijke wijze op het gebied van training, voeding en lifestyle coaching.

Met een topsportachtergrond van ruim 10 jaar, weet Kenny als geen ander wat er voor nodig is om fysiek en mentaal, sterk en fit te zijn. Onder druk presteren en omgaan met stress en tegenslagen waren voor hem belangrijke lessen die hij in combinatie met verschillende opleidingen en cursussen toepast binnen zijn bedrijf.

Zijn missie is: zijn leden begeleiden naar duurzame resultaten. Geen “quick-fixes”, maar consistentie voor een fitter, sterker en gezonder leven. Zowel zakelijk als privé.

Lars Onderstal

Trainee Personal Trainer & Coach

In 2019 is Lars een grote verandering ondergaan. Hij vond zichzelf namelijk te mager en niet sterk genoeg. Om daar verandering in te brengen is hij begonnen met het volgen van persoonlijke trainings/voedingsschema’s. Daarnaast is hij zich gaan verdiepen in training, voeding en herstel.

Dit heeft ervoor gezorgd dat hij zich nog verder wilde ontwikkelen tot personal trainer. Hij koos daarom voor de opleiding Henselmans PT. Het is een van de hoogst aangeschreven personal trainingsopleidingen van Nederland. Om de kennis van de opleiding in praktijk te brengen is Lars in februari 2022 gestart met zijn traineeship bij Physical Training Club.

In augustus zal Lars zijn examen afleggen en zijn doel is het komend halfjaar om personal trainer te worden bij Physical Training Club. Zijn missie is om zijn kwaliteiten in te zetten om klanten op een persoonlijke wijze dichter bij hun doelen te brengen.