“MIJN LEDEN IN KRACHTIGE EN FITTE MENSEN TRANSFORMEREN, ZODAT ZIJ KUNNEN GENIETEN VAN EEN BETER LEVEN; ZOWEL FYSIEK ALS MENTAAL.”

Kenny Elders

Eigenaar / Personal Trainer & Coach

Na jaren voor verschillende high-end personal training bedrijven gewerkt te hebben is Kenny op 1 juli 2020 gestart met de Physical Training Club. In zijn semi-private gym in hartje Nijmegen, begeleidt hij mensen op persoonlijke wijze op het gebied van training, voeding en leefstijl coaching.

Met een topsportachtergrond van ruim 10 jaar, weet Kenny als geen ander wat er voor nodig is om fysiek en mentaal fit te zijn. Onder druk presteren en omgaan met stress waren voor hem belangrijke lessen die hij in combinatie met verschillende opleidingen en cursussen toepast binnen zijn bedrijf.

Zijn missie is: “Mijn leden in krachtige en fitte mensen transformeren, zodat zij kunnen genieten van een beter leven; zowel fysiek als mentaal.”

Opleidingen/cursussen:

Overload Principle: TOP A Trainer, Master Kettlebell Instructor, Powersled instructor, PHP practioner. OPEX: programming principles. Precision Nutrition L1. ICM: Coachingsopleiding & stress en burn-out coaching. 

SEMI-PRIVATE TRAINING FACILITY

In de semi-private gym van Physical Training Club, werken wij uitsluitend onder professionele begeleiding aan jouw persoonlijke doelen. Wij zijn ervan overtuigd dat een sterk fundament; zowel fysiek als mentaal, bijdraagt aan een beter leven!