TRANSFORMEER JOUW LEEFSTIJL MET HET PTC BUILT TO LAST PROGRAM 

Een exclusief 6 maanden traject voor mannen die vetmassa willen verliezen en/of spiermassa willen opbouwen. Doormiddel van voeding, training, gedragsverandering begeleiden wij jou naar zelfredzaamheid in het behalen van duurzame resultaten.

Het ‘PTC Built To Last Program’ is een (online) fitness en leefstijl programma die zorgt dat jij sterker, fitter en gezonder door het leven gaat!

Binnen 6 maanden duurzaam naar zichtbare resultaten! 

  • FASE 1 FOUNDATION (FAT LOSS) – Tijdens deze fase bouwen wij jouw fundament voor duurzame resultaten. We versterken jouw relatie tot voeding, slaap, stress & discipline, zodat jij op verantwoorde wijze vetmassa kunt verliezen. Afhankelijk van jouw startpunt en leeftijd is gemiddeld gezien het doel een vetpercentage van: 10-16%.

  • FASE 2 BUILT (HYPERTROPHY/ENDURANCE) – In deze fase focussen we op het bouwen van kracht en conditie om jouw lichaam vorm te geven in combinatie met fitheid. Daarnaast zorgen wij doormiddel van functionele training ervoor dat jouw mobiliteit en lenigheid vergroot wordt, zodat de kans op blessure’s en klachten zal afnemen (denk aan (lage) rugklachten nek/schouderproblematiek).

    Ook zorgen wij ervoor dat je op gewicht blijft en tegelijkertijd nog kunt genieten van een drankje/etentje met familie en vrienden.

  • FASE 3 BREAKTHROUGH (BUILT TO LAST) – In deze fase stellen wij nieuwe doelen op, we kijken vooruit zodat jij nog mooiere resultaten kunt behalen. Zoals deelnemen aan een hardloop evenement of je kracht en spieropbouw vergroten . BUILT TO LAST! Zodat jij optimaal kunt genieten van een beter leven zowel fysiek als mentaal!

PTC BUILT TO LAST PROGRAM

195Maandelijks
  • Online coaching d.m.v. app / video call
  • 6 maanden traject