Kenny Elders

Eigenaar / Personal Trainer & Coach

Na jaren voor verschillende high-end personal training bedrijven gewerkt te hebben is Kenny op 1 juli 2020 gestart met de Physical Training Club. In zijn micro-gym in hartje Nijmegen, begeleidt hij mensen op persoonlijke wijze op het gebied van training, voeding en leefstijl coaching.

Met een topsportachtergrond van ruim 10 jaar, weet Kenny als geen ander wat er voor nodig is om fysiek en mentaal fit te zijn. Onder druk presteren en omgaan met stress waren voor hem belangrijke lessen die hij in combinatie met verschillende opleidingen en cursussen toepast binnen zijn bedrijf.

Zijn missie is: “Mijn leden in krachtige en fitte mensen transformeren, zodat zij kunnen genieten van een beter leven; zowel fysiek en mentaal.”

Lars Onderstal

Trainee Personal Trainer & Coach

Lars is gepassioneerd fitnessliefhebber, daarnaast is hij veel bezig met een gezonde leefstijl.

Dit heeft ervoor gezorgd dat hij zich wilde ontwikkelen tot personal trainer bij Henselmans PT. Het is een van de hoogst aangeschreven personal trainingsopleidingen van Nederland. Om de kennis van de opleiding in praktijk te brengen is Lars in die periode gestart met een traineeship bij Physical Training Club.

In die periode heeft Lars zich zo weten te ontwikkelen dat hij na het behalen van zijn Henselmans PT certificaat is gestart als personal trainer. Vanaf 1 oktober 2022 is Lars onderdeel van het team. Zijn missie is: “Mijn kennis en kwaliteiten inzetten om klanten op persoonlijke wijze richting hun doelen te begeleiden.”